De vakantieperiode is aangebroken. Sommige collega’s zie je wellicht een maand lang niet omdat jullie de vakantie vlak na elkaar hebben gepland. Of misschien komt er na de vakantieperiode een (aantal) nieuwe medewerker(s). Wanneer de vakantieperiode voorbij is, is dat het perfecte moment voor een teambuilding. Zo kan jij weer bijpraten met je collega’s of de nieuwe teamleden beter leren kennen. In deze blog lees je de vier leukste activiteiten.

Een stranddag

Nu de zomer is aangebroken wil je niets anders dan genieten van het mooie weer. Daarnaast is het ook zonde om binnen te blijven. Dus waarom niet een dag op het strand met je collega’s? Het strand is groot genoeg voor verschillende activiteiten. Eventueel huur je een locatie aan het strand af. En terwijl je verschillende activiteiten uitvoert kan je tegelijkertijd heerlijk uitwaaien. Aan het einde van de dag kan je de teambuilding afsluiten met een barbecue of met een etentje bij één van de lounges. 

Varen door het Noorden van Nederland

Willen jullie graag het water op? Ga dan voor een dagje varen door het Noorden van Nederland! Je kan een boot huren in Friesland, daar zijn verschillende verhuurbedrijven die motorboten, platbodems en sloepen tot hun beschikking hebben. En het voordeel is dat je bij de meeste boten geen vaarbewijs nodig hebt. Weet je niet waar je heen moet varen? Geen zorgen! De verhuurbedrijven hebben ook diverse vaarroutes. Zij kunnen jou vast en zeker de mooiste routes vertellen. Maar een route zelf uitstippelen kan natuurlijk ook.

Wine & Bites

Zin in een culinaire activiteit? Kies dan voor een workshop Wine & Bites. Een gezellig activiteit met verschillende soorten wijn en kaas. Eigenlijk een soort wijnproeverij. Je kan ervoor kiezen om de workshop op het werk of een andere locatie te volgen, bijvoorbeeld een restaurant. Heb je een groot team? Geen zorg! Tot 40 personen kunnen deelnemen aan de workshop. Misschien is dit wel eens leuk voor een vrijdagmiddagborrel!

Expeditie Robinson

Heb jij altijd al je collega’s uit willen dagen? Kies dan voor Expeditie Robinson! Leef je uit als een echte Robinson met de diverse activiteiten die echt gericht zijn op samenwerken. Ga met twee (of meerdere) teams de strijd tegen elkaar aan en haal de fanatisme bij elkaar naar boven. Dit is een hele leuke activiteit om te testen wie er het fanatiekst is. Doordat je veel samenwerkt is het ook nog eens goed voor de teamspirit.