Het ene kledingstuk is de ander niet. Waardoor mensen voor sommige kledingstukken heel wat meer geld uitgeven dan voor andere. Hierbij gaat het vooral om merkkleding, welke erom bekend staat dat ze juist heel erg duur zijn. Kom erachter voor welke soort kleding meer wordt uitgegeven dan andere.

Merkkleding enorm populair

Merkkleding is de laatste tientallenjaren al populair geweest. Maar vandaag de dag wordt er door een steeds grotere groep mensen, kleding aangeschaft welke erg bijzonder zijn vanwege het mooie en vaak unieke design. Daarnaast weten steeds meer het te waarderen als kleding met de hand gemaakt is met mooie materialen.

Jassen

Voor zowel zomer- als winterjassen is men gemiddeld genomen behoorlijk wat geld kwijt van het kleding budget. Enkele honderden euro’s ben je al snel kwijt als je voor een bekend merk gaat. Hierbij gaat het dan nog even een zomerjas. Voor een winterjas ben je namelijk zo maar richting of zelfs over de duizend euro kwijt.

Schoenen

Al jaren zijn de schoenen van Italiaanse designers erg in trek en zijn bedragen van meer dan 400 euro geen uitzondering, voor een paar handgemaakte schoenen.

Zo zijn bijvoorbeeld de elena iachi damesschoenen enorm populair op het moment en favoriet bij vele vrouwen. Natuurlijk is dat niet voor niets. Handgemaakte schoenen hebben in de regel nu eenmaal een stuk meer elegantie en is het echte Italiaanse ambacht er duidelijk zichtbaar in.

Doordat handgemaakte schoenen al snel enkele honderden euro’s kosten. Zijn de meeste mensen zo handig om deze online te kopen, waardoor ze vaak een stuk voordeliger zijn.

Broeken

Met broeken kun je het ook zo gek maken als je zelf wilt. Werd een jaar of 10 geleden een broek van meer dan honderd euro aardig aan de prijs gevonden. Nu kijkt men er niet vanop als er gekozen wordt voor de duurdere merken.

Mannen lingerie

Vrouwen lingerie heeft altijd wel wat mogen kosten. Vooral wanneer het lingerie betreft voor een speciale gelegenheid. Voor mannen was dit echter niet zo normaal.

Ondanks dat de mannen ondergoed nauwelijks zichtbaar is. Valt het op dat er steeds meer mannen zijn die ook voor de aanschaf van ondergoed, de keuze maken om te gaan voor een merkproduct.

Sokken

Sokken zijn nu net de kledingstukken waar mensen niet zo veel geld voor overhebben. Dit terwijl er een groot verschil is in een sok die van kwaliteit stof is gemaakt of de goedkopere variant.